Persoonlijke service in een familiale context

Benoit en Isabelle

Benoit en Isabelle

De drijvende krachten van Autobedrijf Van Der Linden. Benoit herstelt al auto’s sinds 1998, eerst met zijn vader en als zaakvoerder sinds 2006. Zijn vrouw Isabelle doet ontvangst en administratie.

De geschiedenis Van Der Linden

In 1969 start Roland Van Der Linden met de garage in de Sint-Bernadettestraat 207. In 1976 verhuizen Roland en Monique naar de voormalige houtzagerij in de Hoge Weg 199 en daar bouwen ze hun nieuwe atelier uit.

In 1998 komt zoon Benoit erbij en in 2006 neemt hij de garage over. Die heet sindsdien Autobedrijf Van Der Linden, maar biedt nog steeds de vertrouwde kwaliteit aan een redelijke prijs.

Sinds eind 2012 werken we nauw samen met Bosch en zijn we een volwaardig lid van de Autocrew familie. Dit biedt een grote meerwaarde in technische ondersteuning: we gebruiken de meest geavanceerde diagnose apparatuur en –software en krijgen geregeld opleiding en training. Ook beschikken we over de meest actuele documentatie van alle modellen van alle merken en kunnen we aan alle auto’s en bestelwagens werken.

Na de verbouwing van 2018 hebben we een vernieuwde ruime werkplaats en een prachtige showroom voor onze recente tweedehandse en onze elektrische voertuigen en fietsen.

sinds einde 2019 zijn wij een officiële IVECO dealer.

Kortom, bij Van Der Linden vindt u een totaaloplossing voor uw mobiliteit.

Werkplaats en showroom

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Chatten met Van Der Linden
(Gelieve deze chat enkel te gebruiken van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 u)
Hallo, hoe kunnen we je helpen?