Huur kwaliteit van Thule, nu ook in Gent.

Topspace is sinds 2005 Nederlandse marktleider in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers van kwaliteitsmerken als Thule. Sinds 2022 kan u ook bij ons genieten van hun uitstekende service.

Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen gebruiken hun dakkoffer of sneeuwkettingen niet frequent. Wie ze aankoopt, laat ze het grootste deel van het jaar in de weg liggen in de garage of kelder. De sporadische goede ziel leent ze misschien nog wel eens uit aan familie of vrienden en krijgt ze dan hopelijk in goede staat terug.

Topspace heeft de oplossing: zij verhuren kwalititeitsproducten van A-merken aan de juiste prijs. U haalt ze op, of laat ze gratis plaatsen bij ons.

Ja, ik wil de oplossingen bekijken van Topspace

Hoe gaat het in zijn werk?

De verhuur gebeurt volledig via Topspace.nl . U configureeert uw bestelling en doet de betaling  via hun site.  Daar geeft u ook een datum en uur in voor de afspraak bij ons. Wij bevestigen die en u komt op afgesproken tijdstip bij ons de producten gratis laten plaatsen of ophalen.

“Lekker makkelijk”, gelijk ze zelf zouden zeggen, daar in Nederland. En ook transparant qua prijzen. Probeer gerust eens op hun site:  https://topspace.nl/

Producten die ze verhuren

  • Keuze uit 6 modellen Thule dakkoffers.
  • Thule dakkdragers te huur voor 99% van de automodellen.
  • Alle soorten sneeuwkettingen te huur, ook loopvlak-kettingen voor SUV en 4×4.
  • Thule skidragers te huur: om je ski’s en snowboards snel en gemakkelijk van en naar de piste te vervoeren.
  • Fietsdragers te huur voor op trekhaak of voor op het dak.
  • Nog een beetje bagage over? De kantelbare Thule bagagebox voor op de trekhaak al gezien?

Ja, ik wil de oplossingen bekijken van Topspace