Onderhoud, herstellingen en carrosserie

Herstellingen doen we enkel met kwaliteitsonderdelen van topmerken als Bosch, TRW en Valeo. Deze onderdelen zijn identiek aan de merkonderdelen (als Audi, Citroën,…) maar dan zonder het logo. Vaak worden ze trouwens in dezelfde fabrieken gemaakt. Enkel de prijs verschilt, in uw voordeel.

Kleine reparaties doen we terwijl u wacht.  Zo kan u snel weer op weg met een perfect herstelde wagen. Tijdens het wachten maakt u gebruik van onze gratis Wifi.

Duurt de herstelling langer, kan u gebruik maken van een gratis elektrische leenfiets of een elektrische vervangwagen huren. Klein of groot onderhoud, klaarmaken voor de keuring, bandenwissels en opslag van de banden, wij zorgen voor uw voertuig.

Kan u bij ons terecht tijdens uw garantieperiode?

Jazeker. Bij ons kan u terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken, ook tijdens de wettelijke garantieperiode van uw wagen.
Voertuigfabrikanten mogen hun garanties niet meer afhankelijk maken van onderhoud of reparatie binnen hun dealernetwerk of aan het gebruik van hun eigen merkonderdelen.
Wij bieden deze betrouwbare service door Benoit en onze andere monteurs. Wij scholen ons geregeld bij en gebruiken moderne uitleesapparatuur om fouten op te sporen om de herstelling efficiënt te doen.

Wij doen ook herstellingen aan uw carrosserie!

Ook als u schade hebt aan de buitenkant van uw voertuig, kan u gewoon bij ons terecht. Hiervoor werken we samen met een gespecialiseerd bedrijf uit Gavere: Carrosserie Lasseel. Een partner met meer dan 50 jaar ervaring. Transport naar Gavere en terug doen wij voor u.

  • Alle herstellingen aan personenwagens, moto’s en lichte vrachtwagens.
  • Van smart repair, spotrepairs, uitdeuken zonder spuiten, bumper reparatie tot zware herstellingen.
  • Erkend hersteller voor de meeste verzekeringsmaatschappijen: AG Insurance, Allianz, Argenta, AXA, Bpost, Corona direct, DVV, Ethias, Fidea, Generalli, KBC, Mercator, Optimco, P&V, Royal & Sun Alliance, Zurich,…
  • Grote en moderne werkplaats, onder meer met 2 computer gestuurde spuitcabines en infrarooddrogers

Wilt u meer weten? Kijk dan zeker eens op hun website.