Onderhoud, herstellingen en carrosserie

Herstellingen doen we enkel met kwaliteitsonderdelen van topmerken als Bosch, TRW en Valeo. Deze onderdelen zijn identiek aan de merkonderdelen (als Audi, Citroën,…) maar dan zonder het logo. Vaak worden ze trouwens in dezelfde fabrieken gemaakt. Enkel de prijs verschilt, in uw voordeel.

Kleine reparaties doen we terwijl u wacht.  Zo kan u snel weer op weg met een perfect herstelde wagen. Tijdens het wachten maakt u gebruik van onze gratis Wifi.

Duurt de herstelling langer, kan u gebruik maken van een gratis elektrische leenfiets of een elektrische vervangwagen huren. Klein of groot onderhoud, klaarmaken voor de keuring, bandenwissels en opslag van de banden, wij zorgen voor uw voertuig.

Kan u bij ons terecht tijdens uw garantieperiode?

Jazeker. Bij ons kan u terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken, ook tijdens de wettelijke garantieperiode van uw wagen.
Voertuigfabrikanten mogen hun garanties niet meer afhankelijk maken van onderhoud of reparatie binnen hun dealernetwerk of aan het gebruik van hun eigen merkonderdelen.
Wij bieden deze betrouwbare service door onze ervaren monteurs Benoit, Cafer, Gert, Koen en Bob. Wij scholen ons geregeld bij en gebruiken moderne uitleesapparatuur om fouten op te sporen om de herstelling efficiënt te doen.

Wij doen ook herstellingen aan uw carrosserie!

Ook als u schade hebt aan de buitenkant van uw voertuig, kan u gewoon bij ons terecht. Hiervoor werken we samen met een gespecialiseerd carrosserie bedrijf uit Sint-Gillis-Waas: DCR.

  • Alle herstellingen: van aluminium velgen tot autobussen en vrachtwagens
  • Erkend voor alle verzekeringsmaatschappijen
  • Ophaal en terugbreng service van de voertuigen
  • Korte looptijden en smart repair

Wil je meer weten? Kijk dan op www.dcr.be